Filosofie cu copiii. Atelier de dezvoltare de materiale didactice – 13 iunie 2018

https_cdn.evbuc.comimages448839052112918929171original

Invităm profesorii interesați de Filosofia cu copiii, care își doresc să exploreze metodele acestei abordări, la un Atelier de dezvoltare de materiale didactice. Atelierul va fi organizat cu profesori care vor să transpună în practică metodele prezentate la atelierul „Filosofia cu copiii – un instrument de dezvoltare personală” din 31 mai 2017, organizat la FSPAC; și în general de profesori care doresc să introducă în predare tipul de interogații specifice filosofiei cu copiii.
 
Atelierul este destinat profesorilor din învățământul preuniversitar, primar și gimnazial, care sunt interesați de introducerea unor teme de filosofie cu copiii, în cadrul disciplinelor din aria curriculară Om și societate: Consiliere și Dezvoltare personală, Educație socială, Educație civică, Cultură civică sau Filosofie pentru copii.
 
Participanții vor fi invitați să aducă listată o povestire de maxim 2 pagini A4 (din literatura română sau din literatura universală) pe care doresc să construiască o activitate de tip “Filosofie cu copiii”. Fiecare participant va fi rugat să aducă povestea multiplicată în 20 de exemplare. Vă rugăm să trimiteți povestirea în format Word sau PDF la adresa mihafrunza@gmail.com până în data de 7 iunie 2018.
Atelierul este realizat de Mihaela Frunză (conferențiar la Facultatea de Istorie și Filosofie), Iulia Grad (lector la Departamentul de Comunicare, PR și Publicitate), Iulia Medveschi (doctorandă la Școala Doctorală de Comunicare, PR și Publicitate) și Simona Baban (studentă la Facultatea de Istorie și Filosofie).
Întâlnirea va avea loc miercuri, 13 iunie 2018, în intervalul orar 18.00-19.40, la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, Universitatea Babeș-Bolyai, sediul FSPAC 2 (str. Minerilor nr. 85). Sala va fi comunicată participanților care se înscriu la atelier. Participanții la atelier vor primi la finalul întâlnirii un certificat de participare.
Participarea este gratuită, locurile sunt limitate și vor fi ocupate în ordinea înscrierilor.
Dacă doriţi să participaţi vă rugăm să vă înregistraţi la următorul link:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s