Mihaela Frunză, Iulia Grad, Ariana Guga, Iulia Medveschi – Filosofia cu copiii – un instrument de dezvoltare personală

miha atelierAtelierul de Comunicare și Dezvoltare personală

vă invită la întâlnirea cu tema:

 Filosofia cu copiii – un instrument de dezvoltare personală

susținută de Mihaela Frunză, Iulia Grad, Ariana Guga, Iulia Medveschi

Atelierul este destinat cu precădere profesorilor din învățământul pre-universitar, care sunt interesați de introducerea unor teme de filosofie cu copiii, în cadrul disciplinelor Dezvoltare personală și Educație socială. Pe lângă aspectele teoretice și practice aduse în dezbatere, vom împărtăși experiența noastră din cadrul Clubului de filosofie cu copiii, vom prezenta modul în care organizăm discuțiile în cadrul Clubului, materialele pe care le folosim, precum și practici de succes de la întâlnirile noastre.

În Occident, filosofia cu copiii reprezintă un domeniu ce se dezvoltă de câteva decenii, prin intermediul căruia se încurajează dezvoltarea atitudinilor reflexive și a gândirii critice a copiilor. Studii recente și metaanalize ale studiilor dezvoltate în ultimii ani demonstrează o creștere a performanțelor copiilor care participă la acest tip de întâlniri. Rezultate deosebite s-au observat, de asemenea, în rândul copiilor care provin din medii defavorizate. În România, filosofia pentru copii este la început, iar organizatoarele  acestui atelier au înființat primul Club de filosofie cu copiii din Cluj-Napoca.

Atelierul este realizat de Mihaela Frunză (conferențiar la Facultatea de Istorie și Filosofie), Iulia Grad (asistent la Departamentul de Comunicare, PR și Publicitate), Ariana Guga și Iulia Medveschi (doctorande la Școala Doctorală de Comunicare, PR și Publicitate).

Întâlnirea va avea loc miercuri, 31 mai 2017, în intervalul orar 18.00-19.40, în sala IV/1, Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, Universitatea Babeș-Bolyai, str. Traian Moșoiu nr. 71.

Participarea este gratuită. Locurile sunt limitate. Doritorii sunt rugați să completeze formularul de participare. Participanții la atelier vor primi la finalul întâlnirii un certificat de participare. Participanții sunt rugați să fie prezenți în sală cu 10 minute înainte de ora 18.00.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s